Hírek

Az 597/2021 (X.28) Kormány rendelet értelmében a közösségi közlekedési eszközökön, így az MVK Zrt. valamennyi járatán is, továbbá a végállomásokon és megállóhelyeken, november 1-től kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése. A közlekedési vállalat  a napokban több csatornán is felhívja a figyelmet a kötelező maszkviselésre, mint például az MVK Zrt.  honlapján, facebook oldalán, MobilON alkalmazásban, hangos utastájékoztatás keretében, megállóhelyi kijelzőkön, valamint a járművek első ajtóira kihelyezett plakátokkal.
 
November 2-án, keddtől az MVK Zrt. Ügyfélszolgálati irodájába is, kizárólag az orrot és a szájat eltakaró maszkkal lehet belépni, belépéskor pedig testhőmérséklet mérés történik. 37,5 C-ot elérő vagy azt meghaladó testhőmérséklet esetén az ügyfél nem léphet be az irodába. Az Ügyfélszolgálaton csak a nyitott pultok számával megegyező számú ügyfél tartózkodhat benn egyszerre.
 
A maszk használat alól kivételt képeznek a hatodik életévét be nem töltött kiskorú, valamint értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve autizmus spektrumzavarral élő személyek.
 
Az ismét érvényben lévő szabályozást az MVK ellenőrei segítik, ellenőrzik, illetve felhívják a figyelmet az intézkedés fontosságára.
 
Vigyázzunk egymásra!

Forrás: MVK Miskolc Városi Közlekedési Zrt.

Vissza

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38.
Posta cím: 1391 Budapest, Pf. 221.
Telefon: +36 (1) 428 2150

e-mail