Hírek

A VOLÁN család tagjaként, a VOLÁN EDUCATIO Zrt. a VOLÁN Egyesüléssel közösen, az idén első alkalommal, megrendezi a magyar Közúti Utaskapcsolati Dolgozók Országos Vetélkedőjét és Konferenciáját.

A Verseny Előkészítő Bizottság döntésének megfelelően 2017. szeptember 20-21-én a varázslatos Bambara Hotel****prémium-ben (3324 Felsőtárkány, Bükkerdő sétány 2-4.), amelyre versenyző csapatok jelentkezését várjuk.

Szándékunk szerint a résztvevők amellett, hogy megmutathatják kiválóságukat és összehasonlíthatják tudásukat, olyan élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodva térnek vissza munkahelyükre, melyek kellő muníciót adnak nekik és az „otthoni” kollégáiknak a mindennapokra, az utasokkal és ügyfelekkel való hatékony bánásmód területén.

A rendezvény programját úgy állítottuk össze, hogy a második napon tartandó előadások különösen a versenyzők szakmai fejlődését segítsék és lehetőségük legyen az azon való részvételre.

A verseny három részből áll:

  •         A csapatok bemutatkozása,
  •         Teszt kitöltése utasjogok, marketing, ügyfélkapcsolati ismeretek témakörben,
  •         Utaskapcsolati szituáció kezelése során tanúsított magatartás megítélése.

A verseny egészére, így a nevezésre is, a Versenyszabályzat előírásai az irányadóak, melyet mellékelünk. A nevezésre annak különösen a 3.),4.),5.), a versenyre a 6.) pontja ad útmutatást.

Nevezni a következő űrlapon: Versenyzői jelentkezési lap, vagy a szándék jelzésével az a.feher@ve.hu e-mail címen lehet.

A versenyzők kísérőit, felkészítőit és a további érdeklődőket is várjuk rendezvényünkre. Az alábbi űrlapok kitöltésével jelezheti szándékát: Résztvevői jelentkezési lap

Verseny Előkészítő Bizottság döntésének megfelelően:

  • Nevezési Díj: 40.000,- Ft + Áfa/fő
  • Részvételi Díj: 40.000,- Ft + Áfa/fő
    • VE tag részvételi díj: 50% kedvezménnyel 20.000,- Ft + Áfa/fő
    • KTE tag részvételi díj: 25% kedvezménnyel 30.000,- Ft + Áfa/fő
  • A két napos ellátás költsége 45.000,- Ft + Áfa/fő

Vendéglátóként gondoskodunk a résztvevők maximális kényelméről és jólétéről. A versenyzők, a kísérőik és a résztvevők teljes ellátásban részesülnek, valamint az esti kikapcsolódásra és feltöltődésre is lehetőség lesz.

Mellékletek:
Vissza

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 38.
Posta cím: 1391 Budapest, Pf. 221.
Telefon: +36 (1) 428 2150

e-mail